Térdműtét utáni regenerálódás

Infók a www.terdgep.hu weboldalán

Azok, akik rendszeresen végeznek testmozgást, tisztában vannak a sérülések veszélyeivel. A www.terdgep.hu weboldalán arról lehet tudomást szerezni, hogy a térden végzett operációkat követően, miként regenerálható ez a fontos ízület. Nos, elsősorban gyógytornával, a természetben való biciklizéssel, esetleg otthon a szobabicikli tekergetésével.

A műtétet követő 6 hét mindenképpen a lassú, türelmes fejlődésről kell szóljon. Az említett vállalattól speciális gépet lehet kibérelni, esetleg megvásárolni, amelyik fokozatos erősítést végez, ugyanakkor a porcokat abszolút nem terheli meg. A készülékkel végzett gyakorlatok tökéletesen kiegészítik a gyógytorna praktikáit.

A www.terdgep.hu weboldalán arra is felhívják a figyelmet, hogy azon időszakra javasolt, amikor a beteg még nem képes önállóan mozogni, egyedül ráállni a lábára. Budapesten és Debrecenben élőknek a kiszállítás bérmentes. A www.terdgep.hu weboldalán rövid videó felvétel mutatja be, hogy miképpen kell alkalmazni a felépülést szolgáló eszközt, aminek a használata naponta csupán 1800 Ft költséggel jár.