Webáruházunk termékei között megtalálja amit keres!

Álló bőrönd

A Samsonite név ismerősen cseng mindenkinek, hiszen mára az utazótáskák és utazási kellékek metaforájává vált. Webáruházunk termékei között megtalálható a teljes paletta. Bőröndök, táskák az utazást kényelmesebbé tevő apróságok között válogatva, mindenki rálel arra, amelyik elnyeri a tetszését.

A széles felhozatal miatt nem könnyű választani akkor sem, ha tudja, mit keres. Bőröndök szempontjából is megtalálható a teljes paletta, de mozgóiroda, pipere és kozmetikai táskákból is bőven van kínálat.

Felfújható nyakpárna, zsebes övtáska, füldugós szempárna ugyancsak a kínálat része, tehát a kényelmi eszközök terén is megtalálható a teljes paletta. Digitális csomagmérleget, kulcsos lakatot, számzáras csomagleszorító hevedert is vásárolhat online.

A Samsonite-ra jellemző prémium minőségű anyagokból készült több méretű, színű és funkciójú táskából megtalálható a teljes paletta, ráadásul még az esernyők több fajtája is. A mesehősökkel díszített táskák a gyermekek utazását teszik játékossá. Utazáshoz csakis Samsonite kell, amiben megtalálható a teljes paletta!